review kitbedrijf areyoukittingme Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het werk…
5,0 review

Badkamer kitten

Uitsnijden van oude kit

Het kitten van badkamers

Afkitten van keukens

Vloeren & plinten afkitten

Ramen afkitten

Offerte aanvragenBel 0294 - 82 72 27

Uw Badkamer laten kitten door de kitspecialist

kitspecialist nederland

Badkamer kitten

Onze ervaren kitter van Kitbedrijf Eindhoven komt u direct helpen met het vervangen van al uw kitwerk. U vraagt, wij draaien. Are you Kitting me, het kitbedrijf van Nederland doet het voor u. Van het kitten van de badkamer tot het kitten van het zwembad: onze kitters van Kitbedrijf Einhoven staan graag voor u klaar.

Badkamer netjes afkitten door de kitspecialist

Je ontkomt niet aan het afkitten van de badkamer en toiletruimte. Een goede laag kit is simpelweg onontbeerlijk. Kit zorgt ervoor dat vuil en vocht zich niet tussen de tegels nestelen en voorkomt daarnaast ook lekkages. En niet onbelangrijk: een goed gekitte badkamer of toilet ziet er ook nog veel mooier en strakker uit. Kan uw toilet of badkamer een kitter gebruiken? Schakel dan nu Are you Kitting me in. Uw kitbedrijf in Almere, Hilversum, Lelystad, Amstelveen, Haarlem, Weesp en natuurlijk Amsterdam. We zullen eerst de oude kit verwijderen. Vervolgens maken we alle oppervlaktes vlak en schoon en zullen we de 100% dekkende kitlaag aanbrengen.

Renovatie en advies bij andere kitklussen dan de badkamer kitten

Kitklussen zijn er in allerlei soorten en maten en zo ook bij uw thuis of op het werk. Ons kitbedrijf is een allround kitexpert. Die u kunt inzetten voor renovatie en advies van het kitten van uw badkamer. Natuurlijk ook voor het kitten in andere ruimtes die u wenst. Denk hierbij het keuken kitten. Dat is net als de badkamer ook een ruimte waar hygiëne en properheid centraal moet staan. Dat soort ruimtes gedijen het best met goed onderhouden kitranden. Ook andere delen van uw bedrijfspand of woning kunnen wij voor u kitten. Denk bijvoorbeeld aan het kitten van de dilatatievoegen en het kitten van glas. Welke kitklus u ons ook aanreikt, u mag vertrouwen op vakkundigheid en volledige service. Van het grondig verwijderen van oude kit tot het aanbrengen van een laag nieuwe kit. We doen ons werk altijd zorgvuldig en gaan voor prachtig en egaal eindresultaat.

badkamer kitten
kitbedrijf areyoukittingme

Raam afkitten voor een optimale isolatie

Leeft of werkt u in een wat ouder pand? Dan heeft vast wel een vleugje tocht gevoeld. De oude kitranden zijn de boosdoener. U heeft ze vast wel eens gezien. Versleten kitranden verzamelen vocht en vuil. Wacht niet te lang en schakel Kitbedrijf Areyoukittingme in. We zullen eerst de oude en deels vergane kit verwijderen. Meestal is dat zo gebeurd. Vervolgens gaan we aan de slag met het glas. We zorgen dat de sponningen en kozijnen goed schoon zijn, zodat de nieuwe kit goed hecht. Of u nu beschikt over kunststof, houten of aluminium kozijnen: onze kitter heeft altijd geschikt kitmateriaal bij zich om uw raam af te kitten. Als het om ruiten gaat is het verstandig om te kiezen voor een UV bestendige kitsoort. Gaat het om dubbel glas of HR isolatieglas? Dan is het belangrijk om een specifieke kit voor isolatieglas te gebruiken. Wij zullen altijd de beste kit inzetten.

Daar mag u op rekenen. Laat daarom uw glas kitten door Kitbedrijf Areyoukittingme.

Uw toilet of badkamer kitten door een vakman?

Vooral in sanitaire ruimtes van uw bedrijfspand of woning zijn hygiëne en veiligheid van groot belang. Als water en vochtige dampen in het spel zijn, is er altijd een risico op schimmel en lekkage. Zorg daarom regelmatig voor een nieuwe kitlaag in uw toilet, douche of badkuip. Zo zorgt u ervoor dat het water niet kan gaan waar niet moet zijn. Daarbij helpt een goede kitlaag om naden en kiertjes te sluiten, zodat vuil zich niet kan ophopen. Schakel daarom de specialisten in van het Are you Kitting me in om uw toilet of badkamer vakkundig te kitten.

TERUGGEBELD WORDEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CONTACT

Verrijn Stuartweg 26
1112 AX Diemen

review

Super bedankt voor de snelle reactie nadat mijn badkamer lekkage had. Direct de volgende dag mijn badkamer door Kitbedrijf AreYouKittingMe laten kitten

Saman

Waarom klanten van ons houden

onze klanten gaven ons een 9.7

Super mooi kitwerk verzorgd

Mijn badkamer opnieuw laten kitten door Robert. Zeer mooi en goed gedaan. Een echte aanrader als u voor echt vakwerk gaat. Ik heb je zojuist 5 sterren gegeven en zal je warm aanbevelen.

Joris

Netjes te woord gestaan

Robert opgebeld voor het maken van een afspraak om mijn badkamer opnieuw te kitten. Netjes te woord gestaan en direct een afspraak in kunnen plannen. Binnen een week kwam Patrick langs om mijn badkamer te voorzien van nieuwe kitnaden.

Lars van de graaf

Tevreden over het resultaat

Al mijn plinten laten afkitten door Patrick. Heel erg tevreden over het resultaat. Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het geleverde werk door de kitspecialist van Nederland. Bedankt!

Peter de Jong

Wat maakt Kitbedrijf Tilburg zo groot

Vakkundig kitwerk door echte specialisten

Onderdeel van Areyoukittingme; hét Kitbedrijf van Nederland

In 2 minuten een offerte aanvragen

Snelle afhandeling en betaling op factuur, per pin of cash

Neem vandaag nog contact op

Heeft u een kitter nodig dan zit u hier helemaal aan het juiste adres. Maak direct een afspraak.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Call Now Button