review kitbedrijf areyoukittingme Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het werk…
5,0 review

Dilatatievoegen kitten

Uitsnijden van oude kit

Het kitten van badkamers

Afkitten van keukens

Vloeren & plinten afkitten

Ramen afkitten

Offerte aanvragenBel 085-1301738
Dilatatievoegen kitten door dé kitspecialist
kitspecialist nederland

Dilatatievoegen kitten

Specialist in het kitten van dilatatievoegen

Vrijwel ieder gebouw is vandaag de dag voorzien van dilatatievoegen. Vaak zijn deze voegen ze aangebracht in buitenwanden, maar ook in vloeren of beweegbare gedeeltes. Bijvoorbeeld van bruggen. Waar ze ook zijn geplaatst dilatatievoegen spelen altijd een belangrijke rol in bewegingsruimte. Bouwwerken kunnen inkrimpen  door kou en juist uitzetten als het warmer wordt. Dilatatievoegen geven het bouwwerk precies de speling die het nodig heeft om te kunnen uitzetten of krimpen. Zo zorgen de voegen ervoor dat het bouwwerk niet breekt of dat er scheurtjes ontstaan. Om gekitte dilatatievoegen optimaal te laten en blijven werken, gebruiken onze gespecialiseerde kitters uitsluitend kwalitatief zeer hoogwaardige soorten kit. Deze zijn goed bestand tegen weer, wind en UV straling. We hoeven u niet uit te leggen dat het aanbrengen van kit in een dilatatievoeg zeker geen sine cure is. Het werk vraagt om een zeer zorgvuldige aanpak, waarbij we eerst de oude kit verwijderen voordat we de nieuwe kitlaag met uiterste precisie aanbrengen. Alleen op die manier krijg je het gewenste resultaat bij het kitten van dilatatievoegen.

dilatatievoegen kitten

Renovatie en advies omtrent alle soorten kitwerken

Het afkitten van dilatatievoegen in uw woning of bedrijf is slechts een greep uit het kitwerk dat Are you Kitting me, uw kitbedrijf in Eindhoven en omstreken, voor u kan doen. U bent ons ook aan het juiste adres voor renovatie en advies. Of opzoek bent naar een goede kitter voor het aanbrengen van 100% dekkende, veilige en hygiënische afdichtingen in de regio Apeldoorn, Almere, Hilversum, Lelystad, Amstelveen, Haarlem, Dordrecht en Rotterdam. Wij kunnen al het kitwerk van uw badkamer, toilet, keuken en zwembad voor u verzorgen. Onze kitters zijn daarbij ook gespecialiseerd in het kitten van glas.

Wij zien dat steeds meer mensen kiezen voor isolerend glas met hoog rendement, zoals HR++ glas of HR+++ glas, in hun woning of bedrijf. Dit dubbel glas of triple glas doet zijn isolerende werking alleen als de randen goed en volledig zijn afgedicht. Door het zorgvuldig plaatsen van de juiste kitlaag zorgt onze professionele kitter ervoor dat vuile lucht en vocht niet kunnen binnendringen tussen glaslagen.

Dankzij de kitlaag blijft de lucht in het glas schoon en droog. Zo blijft de isolerende waarde en werking van uw hoge rendementsglas uitstekend gewaarborgd.

TERUGGEBELD WORDEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CONTACT

Verrijn Stuartweg 26
1112 AX Diemen

Waarom klanten van ons houden

onze klanten gaven ons een 9.7

Super mooi kitwerk verzorgd

Mijn badkamer opnieuw laten kitten door Robert. Zeer mooi en goed gedaan. Een echte aanrader als u voor echt vakwerk gaat. Ik heb je zojuist 5 sterren gegeven en zal je warm aanbevelen.

Joris

Netjes te woord gestaan

Robert opgebeld voor het maken van een afspraak om mijn badkamer opnieuw te kitten. Netjes te woord gestaan en direct een afspraak in kunnen plannen. Binnen een week kwam Patrick langs om mijn badkamer te voorzien van nieuwe kitnaden.

Lars van de graaf

Tevreden over het resultaat

Al mijn plinten laten afkitten door Patrick. Heel erg tevreden over het resultaat. Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het geleverde werk door de kitspecialist van Nederland. Bedankt!

Peter de Jong

Wat maakt Kitbedrijf Tilburg zo groot

Vakkundig kitwerk door echte specialisten

Onderdeel van Areyoukittingme; hét Kitbedrijf van Nederland

In 2 minuten een offerte aanvragen

Snelle afhandeling en betaling op factuur, per pin of cash

Neem vandaag nog contact op

Heeft u een kitter nodig dan zit u hier helemaal aan het juiste adres. Maak direct een afspraak.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Call Now Button